1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Vinkovačke rode ostvarile odlične rezultate na dva fronta

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Članovi JJK Vinkovačke rode u subotu pohodili su čak 2 natjecanja. Mlade Rode pod vodstvom trenera Borisa Kratofila i Domagoja Maslaća sletjele su Loznicu na Ju-jitsu Competition Loznica Open 2023. Dok su nešto starije Rode pod vodstvom Erkapića išle do Zagreba na AJP National 2023.

Sjajni nastupi njihovih predstavnika na dva fronta.
Stjepan Neubauer je pokazao sjajnu formu i nastupio u dvije discipline, također potrebno je pohvaliti Domagoja Begonju i Petru Očevčić koji se polako počinju spremati za SP u Kazakhstanu u kolovozu ove godine.

Domagoj Begonja i Stjepan Neubauer su u metropoli došli do zlata, dok je Stjepan u drugoj disciplini osvojio još srebrnu medalju.
Noa Reljanović je također osvojio srebro, dok je David Reljanović pokupio broncu. U Loznici su rode došle do šest medalja. Zlatom su se okitili: Petra Očevčić, Leon Dolić, Laura i Patrik Kramaček.
Srebro su zaradili Vanja Mandek i Bruna Banovac. Također klub je osvojio treće mjesto u ukupnom poretku newaza discipline.

„Sada potpuno okrećemo fokus prema našem Jiu jitsu ljetnom kampu u Boroviku na kojem ćemo ovaj puta od 04. do 08. srpnja ponovno okupiti mladu ju-jitsu reprezentaciju. Bit će to sjajan pripremni kamp za SP u Kazakstanu, ali zaista se veselimo svakom kamperu, posebno onima koji su već bili i dio su naše kamperske ekipe. Očekujemo veliku posjećenost i još jedno nezaboravno iskustvo”, poručuju iz Vinkovačkih roda.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime