20 C
Vinkovci
Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Vinkovački HDZ i HSU zajedno na predstojeće izbore

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Tri tjedna prije izbora za Vijeća mjesnih odbora u Vinkovcima, potpisan je Sporazum o političkoj suradnji između HDZ-a i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU). Ove dvije političke organizacije zajedničkim snagama izlaze na izbore potkraj travnja.

Koalicijom planiraju doprijeti do većeg broja birača, s ciljem poboljšanja kvalitete živote kako umirovljenika, tako i ostalih generacija ljudi u gradu. Ovi izbori su važni zbog rješavanja problematike u mjesnim odborima na lokalnoj razini, poručeno je.

– Ovo su oni izbori koji su važni za svaki mjesni odbor, za onaj dio grada posebno vezan uz njegovo komunalno uređenje, uređenje infrastrukture, uz bolji i ljepši život u našemu gradu i zbog toga nam je važno da što više naših sugrađana izađe na izbore – istaknuo je Mladen Karlić, predsjednik GO HDZ-a Vinkovci.

– Pokazalo se na tribinama za građane, koje je prošle godine organizirao gradonačelnik po svim mjesnim odborima da ima dosta problema. Jednako tako, ima dosta građana koji su zainteresirani za rješavanje tih problema – rekao je Borislav Manojlović, predsjednik GO HSU-a Vinkovci.

U gradu je 12 mjesnih odbora, u svakome od tih odbora je 9 članova koji s gradskom upravom usko surađuju na svim poljima, s ciljem unaprjeđenja kvalitete života stanovnika. Ovoga puta s osobitim naglaskom na umirovljenike grada. Izbori za Vijeća mjesnih odbora održavaju se u nedjelju 28. travnja.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime