17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Vinkovačkim gimnazijalcima predstavljen program FFOS

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U vinkovačkoj Gimnaziji Matije Antuna Reljkovića upriličena je prezentacija studijskih programa Filozofskog fakulteta u Osijeku. Studijske programe, znanstveno-nastavne i stručne aktivnosti fakulteta te djelovanje studentskih udruga vinkovačkim gimnazijalcima predstavili su profesori i studenti osječkog Filozofskog fakulteta, a sve s ciljem pomoći pri pravilnom odabiru budućeg poziva. U svijetu u kojem živimo trenutno su dominantna STEM područja, no ni društveno-humanistička, u koje po programu spada i Filozofski fakultet u Osijeku, ne zaostaju po važnosti, moglo se čuti na današnjem predstavljanju.

– Filozofski fakultet u Osijeku želi proaktivno djelovati, tj. informirati potencijalne studente oko područja Vinkovaca koje je zapravo tradicionalno središte iz kojeg dolazi velik broj studenata našega fakulteta – napomenuo je docent dr. sc. Goran Livazović, prodekan za nastavu FFOS.

Livazović je podvukao i to kako je mogućnost zaposlenja u ovom sektoru još uvijek prilično visoka; od jezika i povijesti preko psihologije do pedagogije, informatologije… Filozofski fakultet u Osijeku, dodajmo još i to, trenutno broji više od 10 odsjeka, a za sljedeću akademsku godinu planiran je i jedan novitet, studij sociologije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime