29 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Vinkovačkoj udruzi ”Agape” 81.000 kuna za projekt ”Roditeljstvo u fokusu”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Središnji državni ured za demografiju i mlade uručio je  Ugovore o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekata usmjerenih podršci roditeljstvu za 2022. godinu, a među njima je i projekt vinkovačke Udruga za informiranje i podršku budućim majkama “Agape”.

Među  72 projekta kojima je odobreno financiranje našao se projekt „Roditeljstvo u fokusu” koji provodi Udruga za informiranje i podršku budućim majkama “Agape” iz Vinkovaca.

Njihovom novom projektu usmjerenom podršci roditeljstvu Središnji državni ured za demografiju i mlade dodijelio je ukupno 81.000 kuna.

„Hvala gradu Vinkovcima na podršci, hvala Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade što je prepoznao naš trud i rad”, poručili su iz udruge.Na svečanosti uručivanja Ugovora o dodjeli financijskih sredstava u Zagrebu bila je predsjednica udruge Agape, Gordana Kucljak.

Sukladno Odluci o raspodjeli financijskih sredstava za projekte udruga usmjerenih podršci roditeljstvu u 2022. godini odobrena su sredstva u iznosu od 5.090.926,75 kn te će se navedenim iznosom osigurati financijska potpora za 72 projekta Udruga civilnog društva.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime