29 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Vinkovci dobili Streetworkout vježbalište na otvorenome!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Danas je svečano otvoreno prvo In Spector Streetworkout igralište, poligon za vježbanje na otvorenom u Vinkovcima. Sprave za vježbanje na otvorenom omogućuju zabavnu rekreaciju, primjerenu svim generacijama, a donijele su u naš grad novi vid rekreacije i bavljenja sportom.

Ovaj trening je baziran na vježbama iz gimnastike, atletike, parkoura, te dinamičkim vježbama gdje se koristi težina vlastitog tijela. Svi ovi elementi osiguravaju iznimno brze rezultate u povećanju snage i atletske građe tijela. Trening je namijenjen svim dobnim skupinama, te je odličan za sve koji žele svoje tijelo dovesti u vrhunsku formu, razviti kondiciju, snagu i agilnost.

“Djeca i mladi ovdje ne samo da vježbaju, oni se druže i stvaraju prijateljstva. Tu su od 0 – 24, kada god prođem, bez obzira na loše vremenske uvjete i niske temperature vidim da netko vježba”, rekao je ovom prigodom predsjednik Instituta za unaprjeđenje kvalitete života, Hrvoje Klarić.

Vježbalište, smješteno u parku Lenije, obišao je i vinkovački gradonačelnik, Ivan Bosančić, a ovom prigodom najavljeni su i novi sportski projekti, utrke, izgradnja ovakvih igrališta i u drugim kvartovima u gradu, sve s ciljem obogaćivanja sportskog života u gradu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime