11 C
Vinkovci
Srijeda, 21 veljače, 2024

Vinkovci: Gradska uprava poziva roditelje koji su ostvarili novčanu potporu od 1.000 kn za školarce da na vrijeme dostave dokumentaciju

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Tisuću kuna za vinkovačke obitelji kojima je dijete krenulo u prvi razred osnovne škole, odnosno u prvi razred srednje škole, bit će isplaćeno nakon zatvaranja Javnog poziva. S obzirom na činjenicu da roditelji potrebnu dokumentaciju trebaju predati zaključno do 6. listopada, iz Grada Vinkovaca pozivaju sve roditelje koji nisu, da to učine. Naime, do sada je zaprimljeno 166 zahtjeva za djecu prvih razreda osnovnih škola (od predviđenih 345) te 239 zahtjeva za djecu koja su krenula u prvi razred srednje škole (od predviđenih 390).

Uz Zahtjev za dodjelom jednokratne novčane naknade potrebno je priložiti slijedeću dokumentaciju: uvjerenje o prebivalištu za oba roditelja (ne starije od 6 mjeseci); uvjerenje o prebivalištu za učenika (ne starije od 6 mjeseci), potvrdu banke o instrukciji za plaćanje na IBAN – tekući račun te potvrdu škole o redovitom školovanju učenika s podatkom koji razred pohađa.

Detaljnije informacije kao i Zahtjev za dodjelom naknade građani mogu pronaći na stranicama Grada Vinkovaca (www.vinkovci.hr) ili u Upravnom odjelu društvenih djelatnosti Grada Vinkovaca, Kralja Zvonimira 1.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime