-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Vozači oprez, sljedeći tjedan, pojačani nadzor brzine !

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Pojačani nadzor brzine kretanja vozila na području PU vukovarsko-srijemske, temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti za 2022. godinu, provest će se od 21. do 27. ožujka, a 24. ožujka, od 00,00 sati do 24,00 sati i SpeedMarathon odnosno 24-satni intenzivni nadzor brzine kretanja vozila.

Za provođenje ovih aktivnosti  prometna policija će koristiti sve raspoložive uređaje za nadzor brzine i raspoloživi broj policijskih službenika.

U SpeedMarathonu nadzor brzine će se provoditi kroz 24 sata, kontinuirano, na lokacijama koje su se iskustveno pokazale kao lokacije na kojima su učestalo zabilježeni prekršaji brzine kao i na lokacijama koje su policiji predložili građani.

Naime, kroz otvoreni poziv građanima da predlože lokacije na kojima žele  pojačani nadzor brzine kretanja vozila, od 1. do 10. ožujka, prikupljeno je ukupno 81 prijedlog, od čega 59 za područje Postaje prometne policije Vinkovci, 6 za područje Policijske postaje Vukovar, 6 za područje Postaje granične policije Županja, 5 za područje Policijske postaje Otok, 3 za područje Postaje granične policije Vrbanja te po 1 prijedlog za područje Postaje granične policije Ilok i Postaje granične policije Tovarnik.

U taj četvrtak, 24. ožujka, će na najizglednijim lokacijama u pojedinim mjestima naše županije provoditi nadzor brzine.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime