11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Vozači uz simboličan dar pozvani na oprez i strpljenje tijekom blagdanskih gužvi

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U cijeloj Hrvatskoj i na tri lokacije u Vukovarsko-srijemskoj županiji policijski djelatnici proveli su preventivno – represivne aktivnosti pojačane kontrole prometa. Na području Županije u 2016. godini smrtno je stradalo 13 osoba, dok je ta brojka u ovoj godini veća, stoga su vozači su pozvani na povećani oprez, pažnju, strpljivost i toleranciju prema svim sudionicima u prometu u ovo blagdansko vrijeme, ali i upozoreni na najčešće pogreške. Akciju je podržao i čelnik Vinkovaca, gradonačelnik Ivan Bosančić, koji je prigodno darivao savjesne vozače.

Kako bi se sigurnost podigla na višu razinu, potrebne su i kvalitetne prometnice, na kojima će se, tvrdi čelni čovjek Vinkovaca, u budućnosti raditi.

”Želimo drukčije postaviti zebre u gradu, sad ćemo dobiti nove semafore, koji će također tome pridonijeti. Sve ono što možemo mi učiniti, ako će i malo doprinijeti sigurnosti, mi ćemo to učiniti. Jedan ljudski život nema cijenu, uvijek svima nama koji sjednemo za volan to mora biti na pameti””, zaključio je tom prigodom Ivan Bosančić, vinkovački gradonalčelnik.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime