11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

VPK uspješan na 50. mitingu Mladosti u Zagrebu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vinkovački plivački klub sudjelovao je na 50. međunarodnom mitingu Proteklog vikenda, 16 plivača i plivačica Vinkovačkog plivačkog kluba sudjelovalo je na 50. jubilarnom međunarodnom mitingu „Mladost”.

Nastupilo je 58 klubova i 594 plivača iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, a vinkovačku ekipu predstavljale su sestre Mia i Lea Babić, Nika Brdar, Fran Budimir, Leon Čugura, Jurica Dragun, Luka Gugić, Jakov Maletić, Dinko Marić, Boris Ostović, Gabrijel Petričević, Marko Polešćuk, braća Filip i Patrik Puce, Damir Sukop i Domagoj Šego.

Napravljeni su odlični rezultati, osobni rekordi i norme za nastup na državnom prvenstvu, a motivacije nije nedostajalo jer su nastupali brojni reprezentativci, europski rekorderi i olimpijci, a rušeni su i stari hrvatski rekordi.

Fran Budimir je otplivao A mlađu juniorsku normu na 50m slobodno, A mlađu juniorsku na 50m prsno, A mlađu juniorsku na 100m prsno i B mlađe juniorsku normu na 100m slobodno.

Boris Ostović isplivao je B mlađu juniorsku normu na 100m leđno i A mlađe juniorsku na 200m slobodno.

Nika Brdar je plivala B seniorsku normu na 50m slobodno.

Jurica Dragun je isplivao A seniorsku normu na 50m prsno, A juniorsku na 100m prsno i A seniorsku na 200m prsno, A mlađe juniorsku normu na 100 mješovito. Jurica se plasirao u A finale u kvalifikacijskoj utrci na 200 prsno i zauzeo visoko 6. mjesto na ljestvici, dok je u B finalu na 100m prsno bio 9.

Marko Polešćuk je isplivao A mlađu juniorsku normu na 50m slobodno, B mlađu juniorsku na 100m slobodno i A mlađu juniorsku na 50m leptir. Marko se također plasirao u C finale na utrci 50m leptir te zauzeo 7. mjesto.

Foto: VPK/facebook

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime