17 C
Vinkovci
Srijeda, 28 veljače, 2024

Vukovarska Gimnazija škola ambasador Europskog parlamenta

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Gimnaziji Vukovar danas je prvi puta u službenom tonu zasvirala Oda radosti, himna Europske unije. Vukovarska škola postala je škola ambasador Europskog parlamenta. Jedna od 14 koja nosi tu prestižnu titulu u Hrvatskoj. Zasluge za to ponajviše pripadaju vukovarskim gimnazijalcima, koji su ostvarili zapažene rezultate na natjecanju Euroscola, na čemu im je danas čestitala i zastupnica Republike Hrvatske u Europskom parlamentu, Ruža Tomašić.

“Škola je prepoznata kao škola za 21. stoljeće, imamo status E-škole, eko škole, Microsoft škole i škole ambasadora Euruopskog parlamenta” – rekao je ovom prilikom ravnatelj Gimnazije Vukovar, Davor Šijanović.

Iz tog razloga u klupe vukovarske gimnazije sjela je danas i zastupnica Republike Hrvatske u Europskom parlamentu Ruža Tomašić, te učenicima jasno poručila: “Da uđu u politiku, nije važno u koju stranku, neka se hvataju politike, da smjene ove stare političke fosile pa neka krenu naprijed jer ovo je njihova budućnost. I ako im već ovi stari nisu mogli osigurati bolju budućnost, neka sami uzmu svoju sudbinu u svoje ruke”

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime