28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Vukovarska gradska vlast zadala krajnje rokove za završetke projekata

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovar je veliko gradilište. Gotovo da nema ulice koja nije raskopana i u kojoj stanovnici ne trpe ogromne količine prašine, kao i brojne strojeve koji svakodnevno prolaze ulicom i po nekoliko puta. Ništa to nije loše, čak naprotiv, nego infrastrukturni radovi u Vukovaru već sada za Grad i građane, predugo traju.

– Kako bi tome stali na kraj, odredili smo u suradnji sa gradskim službama, gradskim tvrtkama i izvođačima, rokove do kojih prometnice u gradu Vukovaru moraju biti sanirane – izjavio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Tako je primjerice zadan rok za završetak državne ceste D2 na Priljevu i u Kudeljarskoj ulici. Tvrtka Cestorad koja je izvođač radova, cestu mora završiti, najkasnije do studenog.

Projekt Vukovar – inače projekt poboljšanja vodnokomulane infrastrukture Grada Vukovara treba biti zgotovljen do početka srpnja. Sada je na 87 posto izvedenosti, napomenuo je direktor Vodovoda Grada Vukovara Dario Tišov.

Iz Grada smatraju kako je projekt Vukovar, projekt za budućih 50 godina, kojim će čak 98 posto kućanstva imati spoj na kanalizacijsku mrežu i 97 posto na vodovodnu mrežu.

U Vukovaru se paralelno radi na 18 projekata. Najveći je Projekt Vukovar vrijedan 362 milijuna kuna, a potom i navedena rekonstrukcija državne ceste D2, vrijedan, 18 milijuna kuna.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime