23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava ružama darivao članice Udruge žena Vukovar

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Povodom Međunarodnog dana žena, svojim je sugrađankama njihov dan čestitao i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, posjetivši nekoliko gradskih udruga i domova, završivši posjetom vukovarskoj Udruzi žena, jednoj od aktivnijih gradskih udruga koja danas broji 70-ak članica.

Damama ruže, a gradonačelniku zahvalnica – zbog pomoći u obnovi prostorija nakon prošlogodišnjeg požara, ali i zbog aktivne potpore radu udruge. “Udruga žena svake godine obilježava naš dan druženjem, a danas smo htjele pozvati gradonačelnika Penavu jer nam je zbilja pružio nesebičnu pomoć u obnovi udruge”, istaknula je Jelena Milić, zamjenica koordinatorice u Udruzi žena Vukovar. Osim za obnovu, iz grada su pomogli udruzi i nabavkom računala koja su im također uništena u požaru. Dobru komunikaciju grad ima sa svim gradskim udrugama, kaže Penava, koji je osim dama u Udruzi žena, cvijećem uveselio i druge svoje sugrađanke na njihov dan.

” Današnji smo dan simbolično posvetili našim sugrađankama. Obišli smo nekoliko lokacija, od domova za stare i nemoćne do gradskih tržnica, u Borovu Naselju i Vukovaru, a ruže smo našim sugrađankama podijelili i u samom središtu grada. No, važno je biti dobar i na usluzi svojim sugrađankama i sugrađanima svaki dan “, zaključio je Penava.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime