1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Vukovarski umirovljenici besplatno u Bizovačke toplice

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Dobre ljetne vijesti za vukovarske umirovljenike; nakon velikog zanimanja iskazanog prošloga ljeta, kad je Bizovačke toplice posjetilo gotovo 2.500 umirovljenika, i ovoga srpnja za njih kreću besplatni izleti u ovo popularno slavonsko kupalište. Pravo na besplatan odlazak na izlet u Bizovac imaju svi umirovljenici stariji od 60 godina. Sve troškove pokrit će Grad Vukovar iz gradskog proračuna, za što je osigurano 120.000 kuna.

– Odlučili smo izlete organizirati jednom tjedno tijekom srpnja, kolovoza i rujna, svakoga utorka planiran je odlazak u Bizovac s četiri autobusa – izvijestio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Za odlazak na izlet u Bizovac zainteresirane osobe trebaju se prijaviti u gradskoj upravi.

– Umirovljenici trebaju u ured broj 20 donijeti potvrdu o prebivalištu, kopiju osobne iskaznice, potvrdu o zadnjoj mirovini i podnijeti zahtjev na temelju kojeg će se obaviti upisi – pojasnila je Ana Živanović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Upisi zainteresiranih umirovljenika započinju od utorka, 4. srpnja, a prvi izlet u Bizovačke toplice planiran je 11. srpnja.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime