17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Vukovarsko-srijemska županija donirala deset tona jabuka Dubrovačko-neretvanskoj županiji

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U luci Gruž podijeljena je donacija od deset tona jabuka Vukovarsko – srijemske županije socijalnim i zdravstvenim ustanovama te dobrotvornim udrugama s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

“Jako smo zadovoljni da se suradnja između Vukovarsko – srijemske županije i Dubrovačko – neretvanske županije nastavlja, pa i na ovaj način darivanjem za Božić. Poznato je da smo prije 14 godina pokrenuli pošilju mandarina za Vukovarsko-srijemsku županiju, a kolege iz prijateljske županije već 6. put poklanjaju našim sugrađanima 10 tona jabuka. To je jedan način kako izraziti partnerstvo, razumijevanje i dobru suradnju te ćemo nastojati da se ta praksa održi. Zahvalni smo prijateljskoj Županiji da nastavljamo ovakav vid darivanja, ali nastavljamo suradnju i na drugim poljima, između naših turističkih zajednica, razvojnih agencija, odjelima za poljprivredu i zdravstvo, to su sve načini na koje razmjenjujemo iskustva i učimo jedni od drugih”, istaknuo je župan Dobroslavić.

Jabuke će biti podijeljene udrugama i ustanovama iz Dubrovačko-neretvanske županije, a donaciju je simbolično uručio vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

“Vukovarsko srijemska županija i Dubrovačko-neretvanska županija se vole jako, jedan od dokaza je i ova akcija. To je humana gesta namijenjena najpotrebitijima. Ovo je vrijeme kad naše službe i ustanove razmijenjuju mnoga iskustva i to doprinosi boljim rezultatima rada ustanova. Svatko ima svoje specifičnosti i možemo puno učiti. Zahvalni smo na gostoprimstvu, imali smo dobar izlet u Konavle, gdje smo upoznali jedan dio Hrvatske koji je jako poseban. Postavili su visoke standarde u domaćinstu i imat ćemo prilično velik problem da uzvratimo istom mjerom”, rekao je Dekanić.

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime