22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Vukovarsku tvrtku za gotovo 90.000 eura oštetili odgovorna osoba i zaposlenik

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Temeljem zaprimljene kaznene prijave odgovornih osoba tvrtke iz Vukovara, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom i 64-godišnjakom radi sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene gospodarskog kriminaliteta, izvijestili su iz ove Policijske uprave.

Kriminalističkim istraživanjem, navodi se, utvrđena je sumnja kako je 52-godišnjak, kao odgovorna osoba tvrtke iz Vukovara, a temeljem prethodnog dogovora sa 64-godišnjim zaposlenikom, u razdoblju od 2011. do 2018. godine, u nakani da sebi i drugim tvrtkama pribavi nepripadnu materijalnu korist, u više navrata vršio isplate s računa tvrtke, prodavao i neosnovano zadržavao imovinu tvrtke, čime je oštetio tvrtku za iznos od gotovo 90.000 eura.

Također je utvrđeno kako je nepropisno vodio poslovne knjige tvrtke.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, Povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga te Krivotvorenje službene ili poslovne isprave, nadležnom državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime