34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Za Buba Bar od Rock Marinfesta 17.500 kuna

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Već tradicionalni Rock Marinfest, održan krajem prošloga prosinca, iznova je pokazao da su Vinkovčani, odnosno Slavonci, itekako željni dobre rock glazbe. Nakon uživanja u iznimnoj glazbenoj atmosferi sada je stiglo vrijeme podvlačenja crte i iznošenja financijske bilance 9. Rock Marinfesta koji je, kao i prethodnih osam, imao humanitarni predznak. Cjelokupna zarada namijenjena je Udruzi osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci.

– Prodali smo upola manje ulaznica u odnosu na prethodnu godinu, što se ipak nije odrazilo na atmosferi koja je bila izuzetna. Oni koji su došli, nisu požalili – napominje Ivan Grigić.

Lošiji posjet odrazio se, pak, na zaradu koja je, nakon što su se od prihoda oduzeli rashodi, iznosila 17.500 kuna. U konačnici, zadovoljavajući iznos za organizatore, a posebno zadovoljni su članovi Udruge Bubamare. Naime, spomenuti iznos bit će usmjeren u svrhu otvaranja Buba Bara, prvog ugostiteljskog objekta u Hrvatskoj u kojem će kao konobari raditi osobe s invaliditetom, u konretnom slučaju pretežno osobe s Downovim sindromom.

Inače, najavljena je i lijepa vijest za sve ljubitelje ovog glazbenog žanra. Sljedeći Rock Marinfest bi mogao zaživjeti u starom formatu organizacije, odnosno trajao bi dva dana. Prva večer bi pripala lokalnim glazbenicima, a druga gostujućim izvođačima.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime