21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Za čišću i ljepšu Županju

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U organizaciji županjske tvrtke Čistoća i uz sudjelovanje mališana iz dječjeg vrtića, osnovnih i srednjih škola u je Županji obilježen Dan planeta Zemlje i Dan otvorenih vrata Čistoće. Sve se odigravalo na središnjem gradskom trgu. Djeca su crtala i crtežima poručivala da Zemlju moramo čuvati. Dan otvorenih vrata gradske tvrtke Čistoća održavao se pod sloganom “Za čišću i ljepšu Županju”.
– Svaki naš i najmanji pomak će pridonijeti da očuvamo okoliš, kako bi ovi najmlađi koji su danas među nama mogli jednoga dana svojoj djeci pružiti budućnost života na ovom planetu. Jer, zabrinjavajući je podatak koji sam pročitao da su procjene kako će do 2050. godine doći do nestajanja prirodnih resursa – rekao je Ante Klanac, direktor Čistoće.
Svaki crtež bio je svojevrsna poruka vezana za Dan planeta Zemlje, a osim što se crtalo, razgledavala se i oprema gradske tvrtke Čistoća.
– Čistoća je svakodnevno uključena u aktivnosti vezane za uređenje grada i njegovu čistoću. Mi smo u Gradu postavili 15 zelenih otoka koje služe građanima za razvrstavanje otpada i oko kojih svakodnevno vodimo brigu – naglasila je Manda Đurić, voditeljica hortikulture u Čistoći.
Dodala je još kako se posebna pozornost posvećuje i izgledu grada te da su u tu svrhu u njihovu plasteniku uzgaja cvijeće koje se potom sadi u posebne posude i na mjesta namijenjenima u tu svrhu. Dan otvorenih vrata tvrtke Čistoća održava se svake godine uz sudjelovanje najmlađih sugrađana. Cilj je od malih nogu djecu učiti o važnosti čuvanja planeta Zemlje.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime