1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Za Dan grada otvorenje istočne obilaznice Vinkovaca

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Izgradnja istočne vinkovačke obilaznice u punom je jeku. Radovi na projektu vrijednom 120 milijuna kuna teku planiranom dinamikom te će biti okončani u predviđenom roku, što znači u srpnju ove godine. Kako napreduje izgradnja sedam kilometara duge obilaznice oko Vinkovaca provjerio je danas i gradonačelnik Ivan Bosančić, koji je sa suradnicima posjetio gradilište.

Do završne faze, ističu predstavnici izvođača radova, stiglo se bez većih poteškoća. Projektom vrijednim 120 milijuna kuna isfinancirana je gradnja dvije etape obilaznice. Ukupno, riječ je o sedam kilometara ceste i četiri objekta odnosno nadvožnjaka od kojih su tri potpuno izgrađena.

Ovom prigodom najavljeno je da u budućnosti na vinkovačkoj obilaznici neće biti semafora, nego će rješenja za raskrižja biti rotori. Započela je izgradnja privremene ceste zbog izmještanja semafora na dijelu obilaznice na ulazu u Vinkovce od strane Županje. Investicija Hrvatskih cesta u ovom dijelu vrijedna je 2 900 000,00 kuna, a zahtjevat će to sljedećih mjeseci dodatno strpljenje u prometu, a zbog izgradnje kružnog toka vozit će se privremenom cestom. Također, u nadolazećem razdoblju uklonit će se i semafor na izlazu iz grada prema Rokovcima.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime