28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Za uređenje središta Andrijaševaca 580.000 kuna

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Općina Andrijaševci ovih dana veliko je gradilište. U tijeku su radovi na uređenju središta mjesta, u investiciji vrijednoj 580.000 kuna Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU sudjelovalo je s 400.000 kuna.
– Riječ je o uređenju pješačkog nogostupa, izgradnji 20-ak parkirališnih mjesta, postavljanju klupa i ozelenjavanju prostora – informirao je Ante Rajković, zamjenik načelnika Općine Andrijaševci uz dodatak da se radovi odvijaju predviđenom dinamikom što upućuje na to da će biti dovršeni u ugovorenom roku, tj. do 22. lipnja. – Usporedno sa spomenutim radovima odvijaju i oni na izmjeni vodovodne mreže u duljini od pet i pol kilometara. Partneri u tom projektu su nam Vinkovački vodovod i kanalizacija i Hrvatske vode, a vrijednost investicije je 3.800.000 kuna – prisnažio je Rajković.
To je jedan od najznačajnijih infrastrukturnih projekata za Općinu Andrijaševci u kojoj će na dnevni red uskoro doći i 700.000 kuna vrijedna rekonstrukcija ulice Nikole Tesle. Aplicirali su andrijaševački općinski oci i na neke EU fondove; konkretno na mjeru 7.2.2. koja se odnosi na nerazvrstane ceste, odnosno još konkretnije na rekonstrukciju i modernizaciju ulice Stjepana Radića – vrijednost radova je tri milijuna i 600 tisuća kuna. Rezultati natječaja bit će poznati krajem srpnja, u Andrijaševcima ih očekuju s optimizmom, umjerenim i realnim!

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime