23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Za vikend u prometu zatečeno 15 alkoholiziranih vozača

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Tijekom proteklog vikenda, od 24. do 26. ožujka, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-2, Vukovar-2, Ivankovo, Stari Jankovci, cesta Trpinja-Klisa, auto-cesta A3 u blizini Vrbanje) i jedna prometna nesreća u Vukovaru u kojoj je teško ozlijeđen maloljetni pješak.

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli 15 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija od 2,01 g/kg zabilježena je kod 46-godišnjaka iz Mirkovaca koji je u nedjelju, 26. ožujka, u večernjim satima, kao vozač osobnog vozila, prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Zbog nedopuštene koncentracije alkohola u organizmu, dva vozača su smještena u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Stacionarne kamere zabilježile su 36 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske i dalje će svakodnevno provoditi nadzor prometa na cestama u cilju povećanja razine sigurnosti u prometu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime