29 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Zahvaljujući dobrim ljudima, popunjene police vinkovačke samoposluge

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Svaka osoba u Vinkovcima treba imati radostan Božić. U tom nastojanju trenutno djeluje 30-ak volontera vinkovačke Socijalne samoposluge, kroz koju je od osnutka 2013. godine pomoć zatražilo više od 300 obitelji. U ovo predblagdansko vrijeme vinkovačka Socijalna samoposluga nema značajnih problema s donacijama, no ipak ima razdoblja kad je teže popuniti police.
– Prikupljanje donacija ide vrlo lagano, zato što ljudi jako puno doniraju, posebice vinkovački poduzetnici i vinkovačke tvrtke koji su se uključili u rad vinkovačke socijalne samoposluge, a ponajviše donacija ide od građana koji su osjetili potrebu svojih sugrađana – rekao je volonter Udruge Ivan Babić.
Na policama trenutno ima svega zahvaljujući i anonimnim građanima, kao i brojnim vinkovačkim poduzetnicima, te primjerice župljanima Župe Pohođenja blažene Djevice Marije iz Vrbice i Mrzovića koji su dali svoj doprinos.
Svatko tko želi pomoći u vinkovačku Socijalnu samoposlugu može donijeti ulje, brašno, šećer, sol i higijenske potrepštine i to petkom od 16 do 19 sati, ali i ranije, ne čekajući petak i to stupanjem u kontakt s Udrugom mladi protiv gladi na njihovom Facebook profilu.
Na razini Vukovarsko-srijemske županije Socijalne samoposluge skrbe za čak 7 stotina obitelji. I zato neka u ovo vrijeme darivanja, pomaganje drugima bude izbor.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime