-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Zahvaljujući policijskom psu u Tovarniku spašen život trudnici

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Kako su izvijestili iz PU vukovarsko-srijemske, iz vagona teretnog vlaka koji je 29. siječnja oko 22,50 sati na željezničkom kolodvoru u Tovarniku kontrolirala granična policija, pravovremenim i koordiniranim postupanjem, dobrom taktičkom procjenom policijskih službenika, ali i reakcijom policijskog psa Lorda, spašen je život trudnice i njenog supruga, stranih državljana. Nakon temeljitog pregleda teretnog vlaka, policijski službenici su obavili i dodatan pregled vlaka koristeći policijskog psa Lorda, koji je reagirao na vagon u kojem se prevozio rasuti kukuruz, a unatoč činjenici da su se na vagonu nalazile neoštećene plombe, vagon je otvoren te su policijski službenici iz rasutog kukuruza izvukli na sigurno dvije osobe, trudnicu i njenog supruga.

Žena se nalazila u besvjesnom stanju, jedva opipljivog pulsa, dok se muškarac nalazio u nešto boljem stanju. Promptna i pravilno pružena prva pomoć koju su policijski službenici ukazali trudnici pokazala se presudnom za stabiliziranje njenog stanja i kasnijeg liječenja u Općoj županijskoj bolnici u Vukovaru.

Nakon liječničkog zbrinjavanja trudnice, a potom i provjere zdravstvenog stanja njenog supruga, policijski službenici su daljnjim provjerama utvrdili kako se radi o državljanima Palestine koji su na nezakonit način ušli u Republiku Hrvatsku.

Muškarac je smješten u Tranzitno-prihvatni centar za strance u Tovarniku, a policijski službenici mu kontinuirano prenose nove informacije o zdravstvenom stanju supruge i bebe, izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime