28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Zaplijenjeno 15 kg marihuane

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

14 paketa, ukupne težine 15 kilograma i 130 grama marihuane zaplijenjeno je u akciji policije na području Vukovara. Priveden je 28-godišnjak iz Vukovara. Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 250 tisuća kuna.

Kako je priopćeno na medijskoj konferenciji, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Vukovar postupajući po prikupljenim operativnim saznanjima, utvrdili su lokaciju-stambeni prostor u Vukovaru u kojem je 28-godišnji Vukovarac pohranio veću količinu marihuane. U trenutku kada je htio pobjeći policijski službenici su 28-godišnjaka uhitili i to u trenutku, kako je pojašnjeno, kada je namjeravao uzeti dio droge radi daljnje preprodaje.
“Obavljene su tri pretrage obiteljskih kuća i jednog vozila i 28 godišnjak je sinoć u večernjim satima predan pritzvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama iz članka 190 stavak 2. ” istaknuo je voditelj Odjela kriminaliteta droga PU vukovarsko-srijemske Krešimir Hunjet te pojasnio da se vrijednost oduzete droge procjenjuje na oko 250 tisuća kuna.
Zaplijenjena droga, kako je naveo zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Goran Lovrić, namijenjena je bila za područje Vukovara i Vinkovaca.

Najveći broj zapljena droge na području Vukovarsko-srijemske županije do sada se odnosio na granične prijelaze. Trend je kako se čulo u posljednje vrijeme promijenjen. Novinarima su prezentirani statistički pokazatelji od 2013. godina do danas o zapljeni droge na području ove Policijske uprave. Prošle godine zabilježene su četiri veće zapljene marihuane ukupne težine 163 kilograma i 90 grama.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime