-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Započela isplata uskrsnica umirovljenicima i prvi puta korisnicima osobne invalidnine

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Isplatom uskrsnica u dvorani Vinkovačkog Novog Sela, započela je ovogodišnja isplata uskrsnica umirovljenicma i po prvi puta korisnicima osobne invalidnine.
-”Danas smo započeli s podjelom uskrsnica našim umirovljenicima te po prvi put i korisnicima osobne invalidnine. Iz godine u godinu nastojimo osigurati što veća sredstva za ovu namjenu, a želja nam je u budućnosti i dodatno podignuti cenzuse kako bi obuhvatili što veći broj građana. Ovo je skroman poklon koji će ipak, vjerujem, uljepšati nadolazeće blagdane onima kojima je namijenjen. Ujedno je i pokazatelj koliko smo usmjereni i fokusirani na projekt “Vinkovačka obitelj” koji obuhvaća sve generacije, od novorođenčadi, školaraca i studenata pa sve do umirovljeničke populacije, rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.
Ove godine za ovu namjenu je u proračunu osigurano 1.500.000 kuna. Tako će osobe treće životne dobi s mirovinom do 1.000 kuna dobiti 400 kuna naknade, oni s 1.000 do 1.500 dobit će 300, a oni čije mirovine idu u rasponu od 1.500 do 2.500 dobit će 200 kuna.
U nastavku teksta donosimo raspored isplata uskrsnica koji će biti u periodu od 4. do 11. travnja u vremenskom razdoblju od 8 do 15 sati.

Utorak (5.4.) – Zagrebački blok (MO, M. Brašnića 2 A) i Slavija (MO, Školski šor 1)

Srijeda (6.4.) – Lenije (MO, M. V. Hrvatinića 10) te Lapovci (MO, Dvanaest redarstvenika 1A)

Četvrtak (7.4.) – Dvanaest redasrtvenika (MO, Dvanaest redarstvenika 1A) i Kolodvor (MO, Kralja Zvonimira 101)

Petak (8.4.) – Ban Jelačić i Centar (Grad, Bana J. Jelačića 1)

Ponedjeljak (11.4.) – Mirkovci (Trg Nikole Tesle 1- Osnovna škola, ulaz s dvorišne strane) te Stjepan Radić (Grad, Bana J. Jelačića 1).

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime