28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Započela montaža klizališta na pješačkoj zoni u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vinkovcima su započeli radovi na postavljanju klizališta u središtu grada, točnije, na pješačkoj zoni. Ovo je po prvi puta da će Vinkovčani u vrijeme Adventa moći uživati u klizalištu, i to puna 43 dana – od 26. studenog do 7. siječnja. Ono što najviše zadaje brige je južina, ipak, organizatori kažu da će klizanje biti moguće i ako se temperatura popne do 15 stupnjeva. Klizalište će raditi svakog radnog dana i nedjeljom od 10 do 21 sat, a petkom i subotom od 10 do 23 sata.
Nedjelja prijepodne u ledenoj bajci Pješačke zone rezervirana je za mini disko i radionice koje će voditi animatori vinkovačkog Društva “Naša djeca”. Iz vinkovačke tvrtke Promo Cibale, jednog od organizatora Adventa u Vinkovcima, pozivaju roditelje i djecu da se priključe u ovim dječjim animacijskim radionicama, nedjeljom, od 10 do 12 sati.
Treneri klizanja koji žele organizirati školu klizanja trebaju se javiti organizatorima za termine slobodne za škole klizanja, a organizatori na ovaj način žele potaknuti što veći broj djece, ali i onih starijih, da nauče klizati. Klizalište je dovoljno veliko za 60-70 klizača u satu, a klizanje će započinjati svaki puni sat. Cijena – 15 kuna s najmom klizaljki, a 5 kuna plaćaju organizirane grupe osnovaca i srednjoškolaca. Za sve osobe s invaliditetom koje mogu klizati, ulaz je besplatan.
Klizalište će biti okruženo kućicama i štandovima, gdje će ugostitelji nuditi tople i hladne napitke, slavonske specijalitete i tradicijske proizvode, pa će biti zanimljivo i onima koji ne kližu ili su doveli svoje mališane na uživanje na ledu, a i njihovo radno vrijeme, prema preporuci organizatora, bit će usklađeno s radnim vremenom klizališta.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime