29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Započeli infrastrukturni radovi u Glagoljaškoj ulici

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Dolaskom lijepog vremena, grad Vinkovci je snage usmjerio na rekonstrukciju vodovodne mreže, pješačkih staza i parkirališta Glagoljaške ulice u duljini od 520 metara. Kako je riječ o jednoj od najfrekventnijih ulica u gradu Vinkovcima zbog navedenih radova mora se poštivati i privremena regulacija prometa. Radovi će se izvoditi u tri faze. U prvoj je rekonstrukcija od Ulice Jurja Dalmatinca do Matije Antuna Reljkovića. Početak radova je obišao i vinkovački gradonačelnik.
– U sljedeća dva mjeseca ćemo urediti ovu ulicu da bude na ponos Vinkovčanima. Moram iskoristiti priliku da im se i ispričam jer jednostavno u centru grada nije lako raditi. Bit će sigurno puno problema, barem u ovom prometnom smislu – izjavio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.
Grad Vinkovci investitor je navedenih radova vrijednosti milijun i 300 tisuća kuna, koji bi prema procjeni trebali biti zgotovljeni u lipnju. Cijelo vrijeme trajanja radova, iz grada Vinkovaca, vozače mole za oprez uz poštivanje i pridržavanje privremene regulacije prometa.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime