7 C
Vinkovci
Petak, 24 rujna, 2021

Zaštita potrošača u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Zamjenik vinkovačkog gradonačelnika i predsjednik Savjeta za zaštitu potrošača Grada Vinkovaca, Gabrijel Šokičić i dopredsjednik Centra za zaštitu potrošača Vukovarsko-srijemske županije Nikola Kaselj potpisali su Sporazum na temelju kojega će se očitovati suradnja na zaštiti potrošača.

Savjet za zaštitu potrošača, osnovan sukladno Zakonu o zaštiti potrošača u području javnih usluga obavlja svoju zadaću, a sve s ciljem, kako je naglašeno da se zaštite potrošači i pruže im sve relevantne informacije. U skladu s tim, naglašeno je da će Grad Vinkovci i dalje organizirati savjetovanja potrošača, inicirati i podupirati projekte kojima se unapređuju i promiču prava potrošača.

Grad kako je istaknuto, sudjeluje i u provedbi Nacionalnog programa zaštite potrošača na lokalnoj razini. Nadalje potpisnici sporazuma podsjetili su i da Grad Vinkovci u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta u povodu Svjetskog dana prava potrošača organizira edukaciju gospodarstvenika, ali i informira građane o propisima te kako ih ostvariti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime