1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Zaštita privatnosti

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Zaštita osobnih podataka

Od svibnja 2018. godine na snagu stupa novi propis o zaštiti osobnih podataka koji će štititi osobne podatke korisnika, klijenata i zaposlenika.
Smatramo da je zaštita osobnih podataka pojedinaca temeljno pravo svake osobe i želimo da se kao naši korisnici osjećate sigurno. Stoga nam je iznimno važno da su Vaši osobni podaci odgovarajuće zaštićeni.
Vaše osobne podatke prikupljamo s ciljem ugovaranja usluge, uspostavljanja ugovornog odnosa i ispunjenja ugovorne obveze. Prilikom prikupljanja Vaših osobnih podataka tražit ćemo Vas samo one podatke koji su nam neophodni da Vam pružimo kvalitetnu uslugu. Svi Vaši prikupljeni podaci zaštićeni su zakonom kao tajni podaci.
Prilikom obrade osobnih podataka, osiguravamo da se oni obrađuju isključivo sukladno važećim zakonima poštujući sva prava klijenata.

Informacije koje prikupljamo:

Prikupljamo osobne podatke koje nam dajete u svrhu marketinških usluga, ugovaranja usluga, uspostavljanja ugovornog odnosa i ispunjenja ugovorne obveze te komunikacije s VTV d.o.o. :
• Vaše temeljne osobne podatke: ime i prezime, adresa, osobni identifikacijski broj (OIB), datum rođenja, spol, broj mobitela i podaci za kontakt (adresa e-pošte, broj telefona), informacije o vrsti ugovornog odnosa i sadržaju.

  • ostale osobne podatke, koje nam Vi ili treće osobe stavljate na raspolaganje prilikom sklapanja ugovora ili tijekom trajanja ugovornog odnosa, kao što su podaci iz osobne iskaznice, bankovni račun, ovlasti potpisivanja ili zastupanja; pod to ne potpadaju podaci koji su posebno osjetljivi s aspekta zaštite osobnih podataka, posebice podaci o rasnoj ili etničkoj pripadnosti, političkim ili vjerskim uvjerenjima ili svjetonazoru, genetički podaci ili podaci o zdravstvenom stanju.
  • Podaci o kreditnoj kartici i bankovni podaci, ako se pružaju, koriste se isključivo u svrhu obrade plaćanja.
  • Koristit ćemo Vaše podatke kako bismo odgovorili na sve upite koje ste poslali.
  • Također možemo upotrijebiti Vaše podatke kako bismo Vas informirali o našim događajima ili novostima, sastancima, konferencijama, seminarima, ponudama, proizvodima ili uslugama za koje vjerujemo da bi Vas mogle zanimati, za provođenje anketa kako bismo saznali Vaše mišljenje o proizvodima i uslugama koje mi ili treća strana pružamo, za pozivanje pojedinaca da budu panelisti i govornici na događanjima, seminarima, za sudjelovanje na drugim sastancima ili događajima koje organiziramo mi ili treće strane. S Vama možemo stupiti u kontakt bilo kojim komunikacijskim sredstvom za koje ste nam dali podatke uključujući e-poštu, telefon i poštu. Međutim, možete odabrati da ne primate takve informacije na način da nas obavijestite slanjem e-pošte na adresu: zastita.podataka@vktv.tv
  • Prikupljamo podatke kao što su Vaša IP adresa, geografska lokacija, vrsta preglednika, izvor preporuke, duljina posjeta i broj prikaza stranice. Navedene informacije možemo upotrijebiti kako bismo poboljšali upotrebljivost web stranice i u marketinške svrhe.
  • U svrhe ispunjavanja zakonskih obveza Na temelju pisanog zahtjeva utemeljenog na važećim propisima VTV d.o.o. je obvezan dostaviti ili omogućiti pristup određenim osobnim podacima Korisnika nadležnim državnim tijelima (npr. sudovima, MUP-u, HAKOM-u, AZOP-u, itd.). Pravna osnova za obradu podataka u ove svrhe je ispunjavanje obveza VTV-a (zakonske obveze VTV-a).

VTV d.o.o. zadržava pravo promijeniti ova pravila. O važnim promjenama i dopunama VTV d.o.o. može obavijestiti korisnike putem e-pošte ili objavljivanjem na portalu.

Za obradu podataka odgovoran je:
VTV d.o.o. za proizvodnju, prijenos i emitiranje televizijskog programa
Trg dr. Franje Tuđmana 2
32100 Vinkovci

Službenik za zaštitu podataka dostupan je putem:
Adresa e-pošte za kontakt: zastita.podataka@vktv.tv

VTV d.o.o.
  • Trg dr. Franje Tuđmana 2 Vinkovci
  • +385 (032) 492 102
  • +385 (032) 492 129
  • © 2021 Vinkovačka TV. Sva prava pridržana
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime