17 C
Vinkovci
Srijeda, 28 veljače, 2024

Završen projekt ”Naučimo plivati – škola plivanja 2017.”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Danas je na vinkovačkim dvoranskom plivalištu Lenije okončan projekt obuke neplivača i usavršavanja plivanja ”Naučimo plivati – škola plivanja 2017.” koji se provodi već šestu godinu zaredom. Projekt je u ovogodišnjem izdanju obuhvatio preko 1.100 osnovnoškolaca s područja cijele Vukovarsko-srijemske županije, a u njega su bili uključeni i učenici s područja Bosanske Posavine.

– Cilj ovoga projekta je osloboditi djecu straha od vode, naučiti ih plivati, ali i podignuti kvalitetu života na ovim prostorima – rekao je Željko Ilić, direktor tvrtke Periska d.o.o. koja upravlja vinkovačkim plivalištem Lenije.

Partner u projektu bio je Vinkovački plivački klub čiji su treneri aktivno sudjelovali u njegovoj provedbi, a glavni pokrovitelj bila je Vukovarsko-srijemska županija. Inače, u dosadašnjih šest godina kroz projekt je prošlo više od 6.000 osnovnoškolaca. Uz napomenu da u ovogodišnje brojke nisu uključeni učenici vinkovačkih osnovnih škola koji će biti sudionici sličnog jesenskog projekta naziva ”Sigurnost na vodi”.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime