28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Završena rekonstrukcija zgrade Centra za socijalnu skrb Županja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Povodom završne konferencije projekta “Rekonstrukcija zgrade Centra za socijalnu skrb Županja” , koji je financiran novcem iz EU fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkuretnost i kohezija, u Županji je boravila ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić. Kako je istaknuto europskim novcem izgrađene su i opremljene četiri infratsrukturne jedinice. Ukupna vrijednost projekta je 1.167.850,00 kuna.

12042019 zu centar za soc skrb 3

Kvalitetan projekt otvorio je vrata Županjcima te su zahvaljujući novcu EU fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkuretnost i kohezija stigli do cilja. Pokazali smo da znamo, možemo i hoćemo s eurospkim projektima, naglasio je ravnatelj Centra Saša Užarević te istaknuo kako su novci uloženi u infrastrukturu Centra. Uz to što su djelatnici dobili daleko kvaltetenije uvjete rada koji im omogućuju samostalne razgovore s korisnicima i time poštivanje načela privatnosti, odrađeni su i neki prijeko potrebni radovi vezani uz energetsku učinkovitost. Svatko tko dođe kod nas može se osjećati kao kod kuće, odnosno jednako vrijedan, zaključio je ravnatelj Užarević.

12042019 zu centar za soc skrb 2Zadovoljstvo viđenim nije krila ni reosrna ministrica. To su standardi, ustvrdila je, prema kojima svi zajedno trebao težiti te dodala da se iz državnog proračuna u Hrvatskoj trenutačno grade četiri Centra za socijalnu skrb. Najavila je i raspisvanje novih Natječaja.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime