-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Završena sanacija Ulice S. Filipovića u Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U okviru višegodišnjeg projekta pojačanih radova na izgradnji i sanaciji cestovne infrastrukture u Vukovaru, novi vizualni identitet dobila je i Ulica Stjepana Filipovića, u kojoj se, inače, nalazi vukovarska Ekonomska škola.

S obzirom na najpovoljniju ponudu, ovoga puta je za radove bila zadužena domaća tvrtka. Naime, temeljem provedenog otvorenog postupka javne nabave, Grad Vukovar je Ugovor o izvođenju radova na pojačanom održavanju nerazvrstanih cesta na području grada Vukovara – ulica Stjepana Filipovića potpisao s vukovarskim Komunalcem, a vrijednost izvedenih radova iznosi nešto manje od 760.000 kuna s PDV-om.

Projekt sanacije obuhvatio je obnovu ceste i parkirališta zajedno s nogostupima te u potpunosti novu kolničku konstrukciju, s novim sustavom zatvorene oborinske odvodnje te novom vertikalnom i horizontalnom signalizacijom. Ukupna površina uređene ceste i parkirališta iznosi 1.033,00 m2.

“Zahvaljujući prihvaćanju projekta na natječaju, koji je raspisao Državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje, dobili smo 300.000 kuna, a ostatak je uložio Grad Vukovar”, rekao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava. Da je riječ o dobrom ulaganju, složit će se, zasigurno, i učenici i stanovnici ulice, ali i vozači koji ovom rutom prometuju svakodnevno.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime