20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Završna prezentacija projekta aWEB

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Četrdeset predstavnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s područja Vukovarsko-srijemske županije iz svih područja agrara odlučili su se uključiti u aWeb prezentaciju i na taj način predstaviti svoje proizvode u svijetu interneta. Projekt je podržala Vukovarsko-srijemska županija na način da je preuzela financijski dio za prvu godinu aWEB prezentacije.
Završna prezentacija projekta, održana u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima, bila je prigoda da se i ostali uvjere u prednosti virtualnog svijeta koji nudi niz prednosti. Oni koji su u aWeb prezentaciji prepoznali niz prednosti dobit će prije svega internetsku osobnu iskaznicu koja će biti kreirana na način da će sadržaj ovisiti o željama poljoprivrednih proizvođača, materijalima kojima raspolažu, aktivnostima koje vrše, izlaganjima na sajmovima, fotografijama i video prilozima. Omogućeno im je i povezivanje s facebook stranicom, ukoliko je posjeduju.
Nadalje, moći će se povezati i s Agroklubovom društvenom mrežom, pratiti statistiku posjećenosti te što preferencije posjetitelja stranica. Prvih godinu dana Vukovarsko-srijemska županija financirala je korištenje internet stranica prema aWEB modelu.
Poljoprivredni proizvođači imaju mogućnost da nakon godinu dana – ukoliko ne žele – nemaju nikakvu obvezu nastavka prezentacije putem aWEB-a. Jednako tako mogu je nastaviti koristiti i unaprijediti, uz određene oblike promocije koje mogu kao korisnici aWEB-a koristiti i kroz Agroclub.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime