11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Ženama zaposlenim u Bubamari 36 bicikala u okviru projekta Zaželi

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

“Zaželi, zaposli, pomozi: osnaživanje žena na tržištu rada kroz osposobljavanje i zapošljavanje” naziv je projekta Udruge osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci, vrijednog više od pet milijuna kuna. U okviru projekta, koji je ušao u drugi mjesec provedbe, zaposleno je 40 teže upošljivih žena na području Vukovarsko-srijemske županije, a njih 36, koje će svakodnevno biti na terenu, sad su dobile i bicikle, što bi im trebalo znatno olakšati posao, a to će posebno dolaziti do izražaja jednom mjesečno, u one dane kada su im ruke pune kućnih potrepština koje nose korisnicima. Povratne informacije s terena su za sada izvrsne, poručuje koordinator projekta Ivan Grigić.

”Bickli će im puno pomoći u obavljanju svakodnevnih poslovnih obveza i jako mi je drago što smo im to priuštili, a vidio sam da je i njima izuzetno drago. Informacije s terena su odlične, kako korisnika, tako i zaposlenih žena, a onda smo i mi najzadovoljniji.”

Podsjetimo, Bubamara je, kao udruga osoba s invaliditetom, kroz projekt “Zaželi, zaposli, pomozi: osnaživanje žena na tržištu rada kroz osposobljavanje i zapošljavanje” zaposlila žene s invaliditetom, članove obitelji osoba s invaliditetom te uz te skupine i žene koje su, zbog dobi ili drugih razloga, u teže zapošljivoj skupini na tržištu rada.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime