11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Zlatna kuna najuspješnijim gospodarstvenicima VSŽ za 2018.

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Vukovar, najuspješnijoj maloj, srednjoj i velikoj tvrtki Vukovarsko-srijemske županije, dodjeljen je gospodarski Oskar – nagrada Zlatna kuna. Tvrtka Seges iz Županje, najbolja je mala, Grad Export iz Vinkovaca srednja, a najbolja velika tvrtka je Boso d.o.o. Ove tri najuspješnije tvrtke zajedno upošljavaju više od 1800 radnika Vukovarsko-srijemske županije. Predstavnici županijske komore uručili su i posebna priznanja onim tvrtkama koje su u 2018. godini proslavile značajnije obljetnice.

Znamo da u ovoj tranziciji i okruženju, tko je održao poslovanje toliko godina, sigurno je zaslužio da i to prepoznamo – rekla je Vinka Ivanković, predsjedjnica HGK ŽK Vukovar.

Prema posljednjim podacima, prosječna plaća u Vukovarsko-srijemskoj županiji za 2018. godinu iznosila je 4.640 kuna. Iako povećana u odnosu na ranija razdoblja, i dalje je u raskoraku s prosječnim plaćama Hrvatske i Zagreba do čak 47%, poručeno je na Svečanoj sjednici županijskog Gospodarskog vijeća.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime