20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

ŽSRU ”Ante Portas” treći u Slavonskom Brodu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ženska sportsko-rekreacijska udruga ”Ante Portas” iz Vinkovaca sudjelovala je  na međunarodnom odbojkaškom turniru u Slavonskom Brodu.

Turnir u odbojci za žene “Odbojka u srcu” 7. po redu, na kojem je sudjelovalo  ukupno 10 ekipa, koje su bile raspoređene u 2 skupine po pet.Na ovom velikom turniru sudjelovale su  ”Srcem za odbojku” Tuzla, ”Sport u srcu” Odžak, SRU “Papuk” Velika, Legice Osijek, Nova Gradiška, Cvjetići Osijek, Kraljice šoka Požega, SRU “Živim sport” Slavonski brod dvije ekipe, Ante Portas Vinkovci.

ŽSRU A.Portas je nastupio u slijedećem sastavu: Andreja Teklić, Ivana Dogan, Veronika Malović, Nina Čović, Iva Majačić, Branka Lasić, Josipa Merđan, Dinka Fabijan i Larisa Aničić.

U skupini su sa rezultatom 2:0 pobijedile Novu Gradišku, Kraljice Šoka, Živim sport 2, i nažalost izgubile od Legica 2:0. Za treće mjesto su pobijedile sa rezultatom 2:1 domaćina Živim sport 1 Slavonski Brod.

-”Zahvalile bi smo se našoj članici Božici Sebastijan koja je napravila transparent i kako je i sama rekla ” Ne mogu Vas pustiti gole u Slavonski Brod”. Također bi smo se zahvalili našim domaćinima koji su dali sve od sebe kako bi organizirali ovaj turnir, a najviše njihovoj predsjednici Ireni Čugura Ćerić na uslugama prijevoza po Slavonskom Brodu, poručili su iz Udruge.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime