22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Župan održao prijam za organizatore Zimskog malonogometnog turnira Lapovci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Sve je spremno za Zimski malonogometni turnir Lapovci 2022. koji će zbog pandemije biti u nešto izmjenjenom obimu, nego prošlih godina, a početak je 26.prosinca u dvorani na Lapovcima.

Damir Dekanić, župan Vukovarsko-srijemske županije održao je prijam za organizatore Zimskog malonogometnog turnira „Lapovci“.

– Turnir ima tradiciju 28 godina, još od Domovinskog rata i od jednog kvartovskog turnira prerastao je u jedan veliki turnir. Županija će uvijek u skladu sa svojim mogućnostima pomoći turnir, istaknuo je Damir Dekanić.

Na prijamu su   uz župana Dekanića sudjelovali  Ivan Švaganović, Ivica Ančić, Darko Perić, te Nikola Jurković, predsjednik Saveza za sportsku rekreaciju grada Vinkovaca.

-“Ove godine smo zbog pandemije Covid – 19, turnir odlučili održati u jednom manjem obujmu i kraćoj varijanti. Planirano je da uz sve epidemiološke preporuke turnir traje maksimalno tjedan aktivnih dana. Nažalost, ove godine neće biti kategorija vezanih uz
odrasle, točnije seniora, veterana i djevojaka, no zato sve dječje, mlađe kategorije idu kao i prijašnjih godina” , rekao je Ivan Švaganović, predsjednik MNK Lapovci.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime