21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Župan održao prijem MMA borca Maria Žgele i trenera Iliju Zirduma

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Mario Žgela, MMA borac i član vinkovačkog kluba Valens, u finalnoj borbi FEN promocije u Poljskoj, knockoutom pobijedio domaćeg borca Adama Kowalskog i time ostvario pobjedu karijere, što je bio povod da njega i trenera Iliju Zirduma u maloj maloj županijskoj vijećnici, u Vinkovcima primi Damir Dekanić, župan Vukovarsko-srijemske županije.
-Od samog početka mandata nastojim skrenuti pozornost javnosti na naše sugrađane koji su uspješni na poljima u kojima djeluju, pa me tako iznimno veseli i uspjeh našeg MMA borca Maria Žgele koji je u Poljskoj ostvario zapaženu pobjedu. Riječ je  o pobjedi koja govori u prilog činjenici da Žgela ima sve predispozicije da postane zapažen borac na svjetskoj MMA sceni. Njegov je uspjeh jedan od najboljih primjera kako se uz puno predanog i konstantnog rada, bez velike financijske koristi i interesa, može doći do vrhunskih rezultata.Sa pozicije župana želim poticati sve sportaše, klubove i ljude koji uistinu žive sport i kojima je on stil života. Mogu im samo čestitati na osvojenoj borbi  i obećati potporu, kako Mariu, tako i drugim mladim sportašima i njihovim klubovima. Njihovi rezultati  nisu samo njihova nego i promocija cijele Vukovarsko -srijemske županije kako u zemlji tako i u inozemstvu, rekao je Damir Dekanić, vukovarsko-srijemski župan.
Mario Žgela se zahvalio županu na prijemu i obećanoj podršci te je istaknuo kako je u cijelu priču ušao srcem, prije četiri godine, iako se do tada nikada nije bavio sportom.
– Radim u šumi, treniram šest dana u tjednu, a treninzi su naporni i svaki traje više od tri sata.Ništa mi nije teško posebice nakon pobjede koju smatra krunom svog dosadašnjeg rada, rekao je Žgela.
Žgelin trener Ilija Zirdum je naglasio kako je ova borba u Poljskoj samo jedna od četiri ukupno ugovorene u FEN organizaciji, a planovi za budućnost mladog borca tu ne staju.
– Svoju prvu borbu Mario je odradio samo sedam dana nakon što je prvi put došao u naš klub Valens i od tada niže samo uspjehe. Ako me pitate za njegovu budućnost  mogu poručiti da je samo nebo granica, istaknu je Zirdum.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime