16 C
Vinkovci
Nedjelja, 24 rujna, 2023

Župan posjetio Bošnjake

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Župan vukovarko srijemski, Božo Galić zajedno sa svojim suradnicima održao je radni sastanak u Bošnjacima kako bi se pobliže upoznao s njihovim radom i problemima s kojima se susreću. Tom prigodom načelnik Općine Andrija Juzbašić govorio je i o projektima koji će doprinijeti razvoju i kvalitetnijem životu stanovnika na području Općine Bošnjaci.

Cilj radnog sastanka održanog u Bošnjacima bilo je brže rješavanje problema lokalne samouprave. Prema riječima načelnika Općine Andrije Juzbašića, ponajviše govora bilo je o prostornom uređenju i o gospodarskoj zoni, ali najviše pozornosti posvetilo se poljoprivredi te otklanjanju nekih nedoumica i problema koji su nastali donošenjem novog zakona o OPG-ima.

Župan Galić istaknuo je kako su razgovarali o brojnim temama poput gospodarstva,poljoprivrede, drvne industrije, turizma i obnovljivih izvora te pohvalio izuzetno dobru suradnju između Općine i županije.

Jedan od bitnijih zaključaka ovog sastanka je kako sve snage treba usmjeriti na jačanje malih OPG-ova. A kada je pak povlačenje sredstava iz europskih fondova u pitanju, načelnik je istaknuo važan gospodarsko-turistički projekt u suradnji s gradom Otokom te se nada kako će uspješno proći te se uskoro i realizirati.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime