19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Županija osigurala 340 tisuća eura za gospodarstvenike

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U velikoj županijskoj vijećnici u Vukovaru 106 gospodarstvenika potpisalo je ugovore o dodjeli potpore u sklopu Javnog poziva za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području VSŽ za 2024. godinu.

Za navedeni je Javni poziv u proračunu osigurano 340 tisuća eura. Potpora je iznosila do 70% opravdanih troškova izvršenog ulaganja, a po projektu/programu moglo se ostvariti od 700 do 7000 eura.

-”Više od sto potpisnika današnjih ugovora, gospodarstvenika na području naše županije, dokaz su kako naše područje itekako ima potencijala, a i vrijednih ljudi i njihovih ideja u koje trebamo ulagati. Ove smo godine u našem proračunu osigurali 340 tisuća eura za potporu subjektima koji se svrstavaju u mikro i male poduzetnike kojima na ovaj način želimo dati dodatan vjetar u leđa za razvijanje svog poslovanja, a samim time i razvijanje Vukovarsko-srijemske županije. Dobivena sredstva moraju utrošiti namjenski za kupnju novih strojeva, alata i druge opreme za rad, a iako potpore nisu dovoljne za sve pothvate, vjerujemo da smo im na ovaj način barem malo olakšali poslovanje, rekao je Franjo Orešković, zamjenik vukovarsko-srijemskog župana koji obnaša dužnost župana.

Foto: Vukovarsko-srijemska županija

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime