19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Županjski HDZ izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatom u prvom krugu lokalnih izbora

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ponovno izabrani čelnici grada Županje najavljuju nastavak provođenja ambicioznog programa, kako ga nazivaju. ”Mi smo išli sami na izbore i ono što smo rekli, program je u najvećem dijelu ostvaren, tako i ovaj ambiciozan projekt koji mi planiramo od 2017. do 2021. ostvariti, normalno uz pomoć naših građana, nikad nećemo reći da smo sami nešto napravili, napravili smo svi zajedno i napravili smo za naše građane”, kazao je na medijskoj konferenciji novi/stari gradonačelnik Županje, Davor Miličević.
Gradonačelnik Županje komentirao je i predizborna obećanja Kandidacijske liste grupe birača koja je osvojila 26,75 posto glasova, nazvavši ih lažnim i neostvarivim. Primjer je dao na vrtiću…
”Grad daje tri milijuna kuna za vrtić, za 220 obitelji, pitam nas sve tu hoćemo i dalje biti solidarni, ja mislim da trebamo biti solidarni… ali što ćemo smanjiti? Prosječna cijena vrtića u Županji 570 kn, a u drugim gradovima, 600, 700, 800 kn i više” – ustvrdio je Miličević.
Velike nade čelnici grada polažu u Vladu, ali preuzimaju i odgovornost koju imaju na gradskoj razini. Pred HDZ-om je novi mandat, četvrti zaredom, a u grad u sljedeće četiri godine planiraju uložiti 110 milijuna kuna. Županjci mogu očekivati daljnji razvoj komunalne infrastrukture, poboljšanje turističke ponude izgradnjom bazena prvenstveno, više porodiljne naknade, ali i povećanje broja ili iznosa studentskih stipendija. Sve to uz pomoć projekta Slavonija i Europskih fondova.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime