-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Festival SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ okupio više od 1000 sudionika

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Od 3. do 6. svibnja Vukovarci i njihovi gosti imaju priliku uživati u premijernom izdanju Festivala nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ, koji se održava u organizaciji agencije Organizatori bez granica. Festival je započeo na Dan Grada Vukovara, a tijekom četiri dana trajanja, na različitim lokacijama u gradu posjetitelji mogu doživjeti najkvalitetnije i najatraktivnije od hrvatske nematerijalne kulturne baštine i autentičnih, hrvatskih turističkih manifestacija. U Sportskoj dvorani u Borovom naselju održan je tom prigodom i koncert koji je okupio više od 1000 sudionika.

Od umijeća izrade drvenih igračaka, licitara, čipke, alke, šokolijade, ali i brojnih drugih prepoznatljvih hrvatskih proizvoda i manifestacija– sve se to ovih dana može pronaći upravo u Gradu na Dunavu.

– ”Cilj je da Vukovar kao simbol zajedništva okupi cijelu Hrvatsku, ali prezentirajući najbolje iz Hrvatske. Ako Vukovar i posjetitelji budu zadovoljni nema razloga da se to ne ponovi i da bude još veće i bolje. Naša je intencija da to postane međunarodni festival”, poručio je autor i producent Aleksandar Kovačević.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime