1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Na gradskom vijeću o elementarnoj nepogodi – rok za prijavu štete 16. srpnja!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vukovaru je održana sjednica Gradskog vijeća prije ljetne stanke. Govorilo se o pozivu građanima za prijavu šteta od elementarne nepogode, koja je zahvatila Vukovar u nedjelju poslijepodne. Građani su od jutra dolazili u gradsku upravu kako bi prijavili štete na objektima i usjevima uslijed tuče.

Gradski vijećnici i vodstvo grada već sada svjesni da visina naknade neće biti isplaćena u stvarnoj visini štete, iako procjena još nije učinjena.

– Imajući u vidu iskustva kakva su bila tijekom prethodnih elemtarnih nepogoda, nažalost svjesni smo svi da će te naknade biti male. Daleko od onoga da će netko dobiti naknadu za cjelokupno procjenjen iznos, ali mislim da je u ovome trenutku bilo kakva pomoć od strane države potrebna – izjavio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Oni građani koji su doista imali štete na objektima i usjevima, zahtjev za prijavu štete mogu preuzeti na web stranicama grada Vukovara ili pak doći osobno u gradsku upravu, gdje ga mogu ispuniti i podnijeti Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju na drugom katu zgrade, ured broj 19 i to u roku od 8 dana od dana proglašenja elementarne nepogodne. Kranji rok prijave šteta je utorak 16 srpnja.
Obeštećeni neće biti oni građani koji su osigurali nekretnine putem osiguravajućih kuća, vlasnici uništenih vozila, te oni građani čiji objekti nisu legalizirani.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime