-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

U Vukovaru najavljena manifestacija “VukovArt – luka umjetnosti”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vukovaru je na tiskovnoj konferenciji za medije najavljena međunarodna manifestacija “Vukovart – luka umjetnosti” u okviru koje će grad na Dunavu od 1. do 15. lipnja ugostiti poznate umjetnike street arta. Ove godine manifestacija se odvija pod radnim nazivom “Give me five,“ a pet poznatih umjetnika iz Hrvatske i inozemstva nacrtati će pet novih murala, tri u Borovu naselju te dva u Vukovaru.

Manifestacija je ovo koja već četvrtu godinu Vukovar svrstava uz bok poznatih europskih kulturnih središta. “Manifestacijom nastojimo Vukovarcima stvoriti ljepše mjesto za život, da bude dodana još jedan vrijednost u turističkoj ponudi jer ovakve manifestacije postaje trend u većim gradovima kao što su Varšava, Berlin, London, gdje postaje turističke ture koje se baš bave obilaskom murala,” rekao je Krešimir Herceg, voditelj marketinške kampanje manifestacije.

Novitet je da će se u okviru festivala i trčati, utrka građana, ali i polumaraton za koji se već prijavilo oko 600 trkača., nba ovaj način želi se povezati sport i umjetnost. “Sama ruta polumaratona obuhvaća skoro pa sve murale koji su napravljeni na ranijim VukovArt festivalima, želi se tako doprinijeti ” rekao je Tomislav Marinović, organizator polumaratona.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime