9 C
Vinkovci
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Započelo uređenje neodržavanih površina u Ulici Dragutina Žanića Karle

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon prijedloga stanara Ulice Dragutina Žanića Karle, upućenog vinkovačkoj gradskoj vlasti o čišćenju neodržavanih zelenih površina ispred njihovih domova te oko sportskih terena HNK Vinkovci, predstavnici gradskih vlasti organizirali su akciju čišćenja koja je danas i započela. Neuređena površina stvarala je stanarima godinama mnoge probleme.

“Ružno je to pogledati, raslinje, trava, tu je bara, mokro, voda, zaostala voda od zime koja se tu zadržava i stvara idealne uvjete za razmnožavanje komaraca i drugih insekata, koji nama tu prave probleme,” rekao je Ivan Kujundžić, jedan od stanara ove ulice.

Građanska inicijativa s ciljem ljepših i boljih Vinkovaca posebno se svidjela vinkovačkom gradonačelniku Ivanu Bosančiću, koji je ovom prilikom i obišao početak radova. “Ovo je jedan dobar primjer kako možemo zajedno sa građanima, s tvrtkama, svima onima koji vole Vinkovce, vole svoje naselje, svoju ulicu učiniti ljepšom,” rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

Nakon što se oko tri tisuće kvadratnih metara neuređene površine i očisti u potpunosti namjera je gradskih vlasti rupu ispuniti zemljom, tlo poravnati i površinu dodatno urediti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime